Algemene voorwaarden

1.Algemeen

Dit zijn de algemene voorwaarden van by bus hierna bb genoemd.

Adres: Alexanderstraat 214

Arnhem

E-mailadres: info@bybus.nl

KvK nummer: 09198236

BTW identificatienummer: NL001859100B91

 1. Toepasselijkheid
  Deze algemene voorwaarden zijn te vinden op de site en van toepassing op alle overeenkomsten die je sluit met bb tot koop en levering van producten via de webwinkel. bb behoudt zich het recht voor deze algemene voorwaarden van tijd tot tijd te wijzigen of aan te vullen.
 2. Aanbod
  Informatie, afbeeldingen, mededelingen etc. met betrekking tot de producten worden zo nauwkeurig mogelijk weergegeven. Kleuren kunnen iets afwijken, elk beeldscherm geeft de kleuren anders weer. Op alle rechten, verplichtingen, aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten waarop deze algemene voorwaarden van toepassing zijn is uitsluitend het Nederlands recht van toepassing. Alle prijzen zijn in euro’s, inclusief BTW en exclusief verzendkosten.
 3. Herroepingsrecht
  4.1 Bij de aankoop van producten heb je de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 dagen. Deze bedenktermijn gaat in op de dag na ontvangst van het product. 4.2 Tijdens de bedenktijd zal je zorgvuldig omgaan met de producten en in geval van gebruik maken van herroepingsrecht de producten in originele staat en verpakking retourneren. 4.3 Als je gebruik maakt van herroeping dien je dit binnen de bedenktermijn door middel van het modelformulier (toe te mailen via bb) voor herroeping of op andere ondubbelzinnige wijze door te geven aan bb. Je draagt de rechtstreekse kosten van het terugzenden van het product. 4.4 De terugbetaling van product zal kosteloos en zo spoedig mogelijk gebeuren door bb; uiterlijk binnen 30 dagen na terugzending.
 1. Betaling
  Betaling geschiedt via een bankoverschrijving: je ontvangt dan een e-mail met daarin de betaalgegevens en kun je het te betalen bedrag overmaken.  Zodra de betaling binnen is, gaat de zending op de post. Is het bedrag na 5 werkdagen nog niet betaald dan vervalt de bestelling.

6 .Levering en verzenden
De bestelde producten worden zo spoedig mogelijk verzonden na ontvangst van je betaling. Levering geschiedt via aangetekende pakketpost via Postnl.. Hoewel wij streven naar het op voorraad zijn van het artikel kan het zijn dat deze niet voorradig is. In dat geval zullen wij je hierover zo spoedig mogelijk informeren.

 1. Ruilen en klachten
  Je kunt alle artikelen die online bij bb zijn gekocht ruilen door dit binnen 7 dagen na levering door te geven per mail. Artikelen moeten in nieuwe ongedragen staat met label en originele verpakking terug gestuurd worden samen met originele factuur. Verzending is voor rekening en risico van de koper. Pas na correcte ontvangst van het artikel verstuurt bb het nieuw gekozen artikel of stort bb het geld terug.  Afhankelijk van het bedrag van het nieuw gekozen artikel ontvangt u opnieuw eerst een factuur. Het nieuwe artikel wordt op kosten van bb opgestuurd. En  bb stort het aankoopbedrag (exclusief de verzendkosten) terug.
 1. Privacy
  Klantgegevens worden slechts gebruikt voor het uitvoeren en afhandelen van de bestellingen en om je te informeren over productnieuws als je aangegeven hebt dat te willen ontvangen.
  Met gegevens van klanten wordt zorgvuldig omgegaan en ze worden niet aan derden verstrekt.

Ondanks alle mogelijke aandacht die aan deze website is besteed, aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor foutieve of ontbrekende  informatie.

         by bus behoudt zich het recht voor om de voorwaarden te wijzigen.