by bus: een puur Nederlands dameslabel opgericht door Carla Bus

achtergrond: het idee om een damescollectie op te richten viel samen met de wens om het ontwerpen van kleding weer ambachtelijk te benaderen. Werken vanuit waar haar passie begint bij ‘bijzondere stoffen’. Mooie kwaliteiten soms verrijkt middels verschillende verftechnieken en diverse soorten handwerkdetails voor een bijzonder eigen beeld. De vorm volgt vanzelfsprekend het materiaal en daarin zit aandacht voor een goed passend model dat zorgt voor de ‘juiste’ accenten.

collectie: stijlvol en ambachtelijk gemaakt met een geraffineerde belijning die comfort geeft en toch heel vrouwelijk blijft. Details die in het oog springen of verrassend verborgen zijn. De items in de collectie zijn enerzijds opvallend, met name door een bijzonder handmatig toegevoegd detail, anderzijds bescheiden genoeg om goed te combineren.

voor: vrouwen die niet onder één noemer te vangen zijn, maar wel één ding gemeen hebben. Zij kiezen hun kleding weloverwogen en weten wat hen goed staat. Zij dragen een ‘by bus’ met stijl, op hun eigen wijze aangepast aan de stemming van het moment: praktisch, representatief of feestelijk.

verkoop: op bijzondere locaties in een one-day-shop, in persoonlijke sfeer op afspraak en ook speciaal georganiseerd op locatie of in huiselijke omgeving. Ongedwongen, gezellig, tijd om uitgebreid te passen, advies te krijgen en elkaar te adviseren. Voor informatie, vragen of voor het maken van een afspraak mail naar: info@bybus.nl

kortom: stijlvolle draagbare kleding waar je blij van wordt!